Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 14 uur geldig!

Bergzicht

van Linda Richter

- Werkcode: 916 257

Linda Richter over Bergzicht

De Müllerhütte (3145m) was één van de mooiste hutten waar ik ooit ben geweest! Zo typisch Oostenrijks/Italiaans. Zoals je op de foto ziet waren de uitzichten prachtig! Elke dag werd er vers voor je gekookt en het culinaire niveau was subliem. Na een alpnetocht voelde dit als thuiskomen.
Linda Richter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Linda Richter

Mijn naam is Linda en ik zou mezelf graag fotograaf willen noemen. Ik heb een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld waarin we leven en waar we deel van uitmaken. De meeste van mijn foto’s zijn van de natuur, maar ik hou er ook van om mezelf uit te dagen en zo nu en dan iets anders te fotograferen.

Mijn nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld gaat vaak hand in hand met reizen en de outdoor wereld. Het is allesomvattend en altijd groeiend. Daarom geeft het buiten zijn me een goed gevoel: er zijn minder grenzen en de mogelijkheden lijken eindeloos. Zolang je de natuur om je heen respecteert, en de kracht die zij bezit, nemen spontaniteit en instinct het heft in handen!

Alle werken van Linda Richter


Waarom je kiest voor Bergzicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bergzicht van Linda Richter

Koop de foto Bergzicht van Linda Richter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 916 257

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-89,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.