Blauwe diamanten langs de Amstel rivier in Amsterdam

Blauwe diamanten langs de Amstel rivier in Amsterdam van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blauwe diamanten langs de Amstel rivier in Amsterdam van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 131302
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Prachtig uitzicht op de Amstel rivier en het Amstel hotel op een koude winter dag op 13 december 2014 gedurende de Amsterdam Light festival. Met mooi dynamisch licht van een rondvaartboot die langs voer.

Het InterContinental Amstel Amsterdam Hotel, ook wel bekend als het Amstel Hotel, is een hotel in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Het Amstel hotel is gelegen aan de oostelijke oever van de Amstel.

In 2007 stond het als enige hotel in Nederland op de lijst van World's Finest Hotels en stond het op de 90e plaats.

Het Amstel Hotel behoort tot de InterContinental Hotels-keten. In 2006 werd de structuur aangeboden aan Morgan Stanley. In 2011 kocht de Libanese ondernemer Toufic Aboukhater het hotel. In 2014 werd het hotel verkregen door Katara Hospitality, gevestigd in Qatar. Het wordt echter nog steeds beheerd door de InterContinental Hotels.

Samuel Sarphati, een arts en stadsorganisator, nam de moeite om het hotel te ontwikkelen, hoewel hij in juni 1866 stierf voordat het hotel werd geopend. De bouwkundig ingenieur was Cornelis Outshoorn. Aanvankelijk was het bereid om de voorkant van het hotel te ontwikkelen met betrekking tot de Sarphatistraat. Vanwege financiële problemen is alleen de vleugel langs de Amstel ontwikkeld.

Restauratie
Eind september 1992 werd het Amstel Hotel na een restauratie van twee jaar weer opgepakt. Tijdens de sluiting hebben ambachtslieden, ambachtslieden en ingenieurs het hele hotel gerenoveerd, ten koste van meer dan 70 miljoen

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken