Blauwe diamanten langs de Amstel rivier in Amsterdam van Ardi Mulder

Werkcode: 131 302 Kopieer de werkcode

Ardi Mulder profielfoto Prachtig uitzicht op de Amstel rivier en het Amstel hotel op een koude winter dag op 13 december 2014 gedurende de Amsterdam Light festival. Met mooi dynamisch licht van een rondvaartboot die langs voer.

Het InterContinental Amstel Amsterdam Hotel, ook wel bekend als het Amstel Hotel, is een hotel in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Het Amstel hotel is gelegen aan de oostelijke oever van de Amstel.

In 2007 stond het als enige hotel in Nederland op de lijst van World's Finest Hotels en stond het op de 90e plaats.

Het Amstel Hotel behoort tot de InterContinental Hotels-keten. In 2006 werd de structuur aangeboden aan Morgan Stanley. In 2011 kocht de Libanese ondernemer Toufic Aboukhater het hotel. In 2014 werd het hotel verkregen door Katara Hospitality, gevestigd in Qatar. Het wordt echter nog steeds beheerd door de InterContinental Hotels.

Samuel Sarphati, een arts en stadsorganisator, nam de moeite om het hotel te ontwikkelen, hoewel hij in juni 1866 stierf voordat het hotel werd geopend. De bouwkundig ingenieur was Cornelis Outshoorn. Aanvankelijk was het bereid om de voorkant van het hotel te ontwikkelen met betrekking tot de Sarphatistraat. Vanwege financiële problemen is alleen de vleugel langs de Amstel ontwikkeld.

Restauratie
Eind september 1992 werd het Amstel Hotel na een restauratie van twee jaar weer opgepakt. Tijdens de sluiting hebben ambachtslieden, ambachtslieden en ingenieurs het hele hotel gerenoveerd, ten koste van meer dan 70 miljoen

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Meer weten over Ardi Mulder?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Ben
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Erwin Mulder
    Nederland
    4 / 5

    Zoals de beschrijving een mooi en kwalitatief product

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Poelem
    Nederland
    5 / 5

    Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Peet
    Nederland
    5 / 5

    In een woord geweldig!!!
    Goeie communicatie,leuk dat jullie vragen om een foto,meeleven met de klant,bezorging was ook perfect geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Johannah
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit,zorgvuldig verpakt,en een fantastische ontroerende mail als het werk overgedragen word, aan de bezorgdienst. Hier gaan we heel lang plezier van hebben.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Goede service/contact/levering
    De schilderijen (canvas) waren exact de kleur zoals weergegeven op de website. Wij zijn er blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Super mooi werk aan de muur
    Vriendelijke mensen en super snelle service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Yvon
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooi doek en erg goede service
    Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende service. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie uitvoering en vlotte service
    Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Blauwe diamanten langs de Amstel rivier in Amsterdam van Ardi Mulder als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden