Never ending dream 1

van Ardi Mulder

- Werkcode: 136882

Ardi Mulder over Never ending dream 1

Amstelveense poel is een meer grenzend aan het Amsterdamse Bos, Amstelveen en de dorp Bovenkerk. Op de foto ziet u de Sint Urbanuskerk. De kerktoren wordt als oriëntatiepunt gebruikt voor de visuele aanvliegroute van Schiphol-Oost. Het punt op de route waar de kerktoren gepasseerd wordt geldt als meldpunt BRAVO.
Dit is foto 2 van de serie " Amstelveense Poel " , een klein meer in Amstelveen die grenst aan de "Amsterdamse Bos" . Dit is een kunstmatig aangelegd bos waarvan de bouw is gestart in 1934 in de crisisjaren. Een heleboel mensen hadden destijds geen baan en werden zodoende noodgedwongen te werk gesteld in ruil voor een uitkering. Tijdens de Tweede wereldoorlog moesten Joodse mensen de bouw voort te zetten. Veel van deze Joods mensen werden in werkkampen ondergebracht in het noordelijke deel van de Bosbaan (noordelijk gedeelte van het Amsterdamse bos ). Een groot gedeelte van deze joodse mensen werden gedeportorteerd. Uiteindelijk werd de bouw voltooid in 1964 en de laatste bomen werden geplaatst door kinderen in 1970 op nationaal treeparty dag. De "Amsterdamse Bos" is nu een veel bezochte locatie voor mensen uit de omliggende steden zoals Amsterdam , Amstelveen en Amstelveen .
Deze foto geschoten gedurende het blauwe uur op 13 februari 2015.
Voor meer foto's van Amstelveen kunt u hier kijken:
https://www.flickr.com/photos/almulder/sets/72157650812115401
Sommige van mijn werken zijn te koop via http://ardimulder.werkaandemuur.nl
Never ending dream 1 vind je in de categorieën Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdamse Bos, Boom (datastructuur), Bossen, Bovenkerk (Amstelveen), Contemporary, Digital Art, Fotografie, Lucht, Luchthaven Schiphol, Modern, ND Filter, Park, Pier, Reflectie, Reflection, Schiphol-Rijk, Steiger (haven), Theresia, Vliegtuigen, Water, ardimulder.werkaandemuur.nl, ardimulderphotography, dramatic sky, dramatische wolken, handweg, jetty, kazernepad, scaffolding en sint urbanuskerk.
Ardi Mulder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken van Ardi Mulder


Waarom je kiest voor Never ending dream 1 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Never ending dream 1 van Ardi Mulder

Koop dit digital art werk Never ending dream 1 van Ardi Mulder als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 136882
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.