Bloeiende heide en boom met bessen

van Rob IJsselstein

- Werkcode: 873 240

Rob IJsselstein over Bloeiende heide en boom met bessen

Bloeiende heide op de Veluwe tussen Otterlo en Lunteren. Eind september staat de heide prachtig in bloei. De combinatie met de rode bessen van de lijsterbes is gedurfd, maar werkt wel door het blauw van de lucht.
Bloeiende heide en boom met bessen vind je in de categorieën Blauw, Bomen, Fotografie, Heide, Landschappen, Lunteren, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Otterlo, Paars, Rood en Verticaal.
Rob IJsselstein profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob IJsselstein

Landschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Alle werken van Rob IJsselstein


Waarom je kiest voor Bloeiende heide en boom met bessen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bloeiende heide en boom met bessen van Rob IJsselstein

Koop de foto Bloeiende heide en boom met bessen van Rob IJsselstein op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 873 240
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden