Bloeiende heide in de vroege morgen

Bloeiende heide in de vroege morgen van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 149405

Bloeiende heide in de vroege morgen van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Bloeiende heide in de vroege morgen van Karla Leeftink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het Balloërveld is een prachtig plaatje als de heide bloeit. In de vroege morgen hangen de witte wieven nog wat rond boven de velden en de lucht begint te kleuren. Oude scheefgegroeide struiken staan naast mij te wachten op de zonsopkomst. De heide kan op dit moment met recht paarse pracht genoemd worden. Wat een kleur heeft de bloeiende heide! De mistflarden die langstrekken maken de morgenstemming compleet. Met een lange sluitertijd van 30 seconden (ISO 100/ f16) kan ik deze morgenstemming vastleggen en tevreden loop ik verder.

Over Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoIk houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken