Bloem Kelk

Bloem Kelk van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 38137

Bloem Kelk van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Bloem Kelk van MSP Photographics

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Fullframe macro foto van het centrale deel van een bloemkelk in daglicht. De paarse banen leiden de kijker naar het midden van deze prachtige bloem, waar de meel stampers mooi centraal in de foto staan. Doordat de foto het hele beeld vult krijgt de kijker het gevoel echt in de bloem te kijken wat weer een ander beeld oplevert dan wanneer van buiten af de bloem gefotografeerd wordt.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 20 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierenportretten, en macro / natuur platen. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter voor het laatste nieuws.

Alle werken