Blyde River Canyon in Zuid Afrika

van Fotojeanique .

- Werkcode: 420 448

Fotojeanique . over Blyde River Canyon in Zuid Afrika

Het bekende Blyde River Canyon, onderdeel van de Panorama route in de provincie Mpumalanga in Zuid Afrika. Een magische plek waar je kippenvel van krijgt als je er in het echt staat. De kloof bestaat uit rood zandsteen dat door de tijd is uitgesleten en staat bekend als een bijzonder natuurverschijnsel. De kloof is ongeveer 26 kilometer lang en ongeveer 800 meter diep.

Deze foto is als Topfoto verkozen door Columbus Magazine.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Blyde River Canyon in Zuid Afrika als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Blyde River Canyon in Zuid Afrika van Fotojeanique .

Koop de foto Blyde River Canyon in Zuid Afrika van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 420 448
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden