Blyde River Canyon in Zuid Afrika

Blyde River Canyon in Zuid Afrika van Fotojeanique .

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Blyde River Canyon in Zuid Afrika

van Fotojeanique .

Blyde River Canyon in Zuid Afrika van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 420448
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het bekende Blyde River Canyon, onderdeel van de Panorama route in de provincie Mpumalanga in Zuid Afrika. Een magische plek waar je kippenvel van krijgt als je er in het echt staat. De kloof bestaat uit rood zandsteen dat door de tijd is uitgesleten en staat bekend als een bijzonder natuurverschijnsel. De kloof is ongeveer 26 kilometer lang en ongeveer 800 meter diep.

Deze foto is als Topfoto verkozen door Columbus Magazine.

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoAl van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken