Rots in een woeste zee

Rots in een woeste zee van Fotojeanique .

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Rots in een woeste zee

van Fotojeanique .

Rots in een woeste zee van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 766399
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze foto maakte ik in Zuid Afrika. Een artistieke foto doordat je van schuin bovenaf op de rots en kolkende oceaan kijkt. De golven deden me denken aan oude zeegezicht schilderijen met woeste golven en rotsen. Ik heb geprobeerd die sfeer te creëren in mijn foto. Een rots in de woeste zee. De vogels op de rots zijn aalscholvers.

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoAl van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken