Rots in een woeste zee

van Fotojeanique .

- Werkcode: 766 399

Fotojeanique . over Rots in een woeste zee

Deze foto maakte ik in Zuid Afrika. Een artistieke foto doordat je van schuin bovenaf op de rots en kolkende oceaan kijkt. De golven deden me denken aan oude zeegezicht schilderijen met woeste golven en rotsen. Ik heb geprobeerd die sfeer te creëren in mijn foto. Een rots in de woeste zee. De vogels op de rots zijn aalscholvers.
Rots in een woeste zee vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fotografie, Kunst, Kust, Oceanen en zeeën, Rots (steen), Schilderijen, Vogels, Water, Zeeslagen en zeegezichten en Zuid Afrika.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Rots in een woeste zee als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rots in een woeste zee van Fotojeanique .

Koop dit digital art werk Rots in een woeste zee van Fotojeanique . als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 766 399
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden