Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 9 uur geldig!

Bolpanorama Deventer

van Frans Blok

- Werkcode: 100 071

Frans Blok over Bolpanorama Deventer

Dit beeld is gemaakt door het samenvoegen van 12 foto's gemaakt op een strandje langs de IJssel tegenover Deventer.

Behalve het strandje, de IJssel en een rivierkrib met de markering voor de binnenvaart, neemt ook de spoorbrug een belangrijke plaats in op het beeld. Rechtsboven is de stad Deventer te zien met de toren van de Lebuinuskerk.
Bolpanorama Deventer vind je in de categorieën Deventer, Digitale Kunst, Expressionisme, Fotografie, Gelderland, IJssel, Krib (rivier), Overijssel, Rivier, Ruimte voor de rivier, Spoorbrug, Stranden, Tunnel en Uiterwaard.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Deventer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bolpanorama Deventer van Frans Blok

Koop dit digital art werk Bolpanorama Deventer van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100 071

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-134,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.