Bootjes in de mist Leekstermeer

van Erika van der Veen

- Werkcode: 174 528

Erika van der Veen over Bootjes in de mist Leekstermeer

Leekstermeer met aangemeerde bootjes in de mist. Geeft een rustig en zacht beeld. Lucht en water vloeien naadloos in elkaar over.
Bootjes in de mist Leekstermeer vind je in de categorieën Blauw, Boten & Schepen, Fotografie, Landschappen, Lichtblauw, Meren, Mist, Water, Zachte dag en Zen.
Erika van der Veen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erika van der Veen

Fotografie is mijn grote passie. Naast mijn baan in het Basisonderwijs en mijn gezin met vier kinderen tussen de 9 en 18 jaar besteed ik veel aandacht en tijd aan het maken en bewerken van foto's. Foto's van landschappen, mensen, gebouwen of andere objecten die mijn blik vangen. Ik probeer hierin bij mijn eigen "blik" te blijven, door regeltjes wel in mijn achterhoofd te houden maar vooral te vertrouwen op mijn eigen idee/gevoel van hoe het plaatje moet worden.

Alle werken van Erika van der Veen


Waarom je kiest voor Bootjes in de mist Leekstermeer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bootjes in de mist Leekstermeer van Erika van der Veen

Koop de foto Bootjes in de mist Leekstermeer van Erika van der Veen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 174 528
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden