Stapelstenen

van Erika van der Veen

- Werkcode: 174 572

Erika van der Veen over Stapelstenen

Steenmannetjes, stapeltjes stenen kun je overal tegenkomen. Ze wijzen de weg of markeren een punt. Een afbeelding met veel symbolische waarde.
Stapelstenen vind je in de categorieën Badkamer, Fotografie, Rust, Stenen (Kalix), Zen, de weg wijzen, stapelstenen, stapeltje stenen en symbolisch.
Erika van der Veen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erika van der Veen

Fotografie is mijn grote passie. Naast mijn baan in het Basisonderwijs en mijn gezin met vier kinderen tussen de 9 en 18 jaar besteed ik veel aandacht en tijd aan het maken en bewerken van foto's. Foto's van landschappen, mensen, gebouwen of andere objecten die mijn blik vangen. Ik probeer hierin bij mijn eigen "blik" te blijven, door regeltjes wel in mijn achterhoofd te houden maar vooral te vertrouwen op mijn eigen idee/gevoel van hoe het plaatje moet worden.

Alle werken van Erika van der Veen


Waarom je kiest voor Stapelstenen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stapelstenen van Erika van der Veen

Koop de foto Stapelstenen van Erika van der Veen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 174 572
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden