Bosanemonen in bloei

Bosanemonen in bloei van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 146009

Bosanemonen in bloei van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Als de bosanemonen tevoorschijn komen, is de lente echt begonnen. De bloempjes gaan open in het bos en zorgen voor een fris tapijtje van wit en groen en met de gele accenten vormt dat een mooi geheel. De bosanemonen op dit beeld zijn gefotografeerd in een prachtig kleibos in Drenthe bij Roderwolde. 'De Kleibosch' is een natuurgebied van "Het Drentse Landschap' en er komen allerlei prachtige bloemen en ook veel soorten paddenstoelen voor. De potklei in dit gebied zorgt voor deze bijzondere vegetatie. De foto is gemaakt met een macrolens: canon EF 100 f 2.8L IS USM op de canon 5D Mark II.

Over Karla Leeftink

Ik houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken