Bospad in de donkere Harz met gouden zonsopgang

van Oliver Henze

- Werkcode: 814 136

Oliver Henze over Bospad in de donkere Harz met gouden zonsopgang

Bospad in de donkere Harz met gouden zonsopgang
Bospad in de donkere Harz met gouden zonsopgang vind je in de categorieën Ausflug, Bossen, Fotografie, Gloeien (metallurgie), Goud, Harz gebergte, Landschappen, Natuur en Weer, Wandelen, Zonsopkomst, märchenhaft en x100v.
Oliver Henze profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Oliver Henze

Thuis in de Harz...

Zonovergoten bossen, in nevel gehulde bergen, bloeiende klaprozenvelden of adembenemende foto's van de sterrenhemel zijn slechts een kleine greep uit zijn veelzijdige motieven.Oliver Henze wordt altijd de natuur in gedreven, op zoek naar nieuwe, interessante plekken langs kronkelende paden, buiten de gebaande toeristische paden. Een zeer speciaal stokpaardje voor Oliver is het bos. Hoe slechter het weer, hoe interessanter de motieven daar worden. Dat wordt vooral duidelijk bij mystieke mist. Ook nachtwandelingen op de Brocken en regelmatige uitstapjes in de rotslandschappen van het Bode-dal leveren steeds weer heel bijzondere en zeldzame beelden op.

Oliver: "Mijn doel is het moment en de sfeer vast te leggen, die op elke foto uniek zijn. Natuurlijk is er een beetje geluk voor nodig, maar als je er gewoon voor gaat, vind je vaak de beste inspiratie in het onverwachte.

Alle werken van Oliver Henze


Waarom je kiest voor Bospad in de donkere Harz met gouden zonsopgang als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bospad in de donkere Harz met gouden zonsopgang van Oliver Henze

Koop de foto Bospad in de donkere Harz met gouden zonsopgang van Oliver Henze op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814 136
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden