Bosparelmoervlinder Melitaea athalia. Oranje vlinder op roze bloem

Bosparelmoervlinder Melitaea athalia. Oranje vlinder op roze bloem van Martin Stevens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 34040

Bosparelmoervlinder Melitaea athalia. Oranje vlinder op roze bloem van Martin Stevens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De bosparelmoervlinder Melitaea athalia is een uiterst zeldzame vlinder die een enkele keer wordt gezien in het oosten van Nederland. Deze oranje vlinder is gefotografeerd in Italië zittend op Duizendguldenkruid

Over Martin Stevens

Professioneel beeldmaker. Vooral Nederlandse plaatsen, Cultureel Erfgoed, landschappen en natuur. Maar ook in andere landen actief. Ik lever beeld aan tijdschriften, voor kalenders, boekuitgevers en aan natuurbeschermingsorganisaties voor bezoekerscentra en digitale en analoge uitgaven. Ook decoratie van wanden voor bezoekerscentra, wachtkamers en particulieren. Samen met Marlies Huijzer werken we in ons bedrijf Wolverlei Tekst en Beeld ook aan boeken en brochures die bij diverse uitgeverijen zijn verschenen. Daarnaast ben ik ook inzetbaar voor ecologisch onderzoek in de vorm van inventarisaties en quick-scans.

Alle werken