Bossche Broek

van Jacq Christiaan

- Werkcode: 47099

Jacq Christiaan over Bossche Broek

De skyline van 's-Hertogenbosch gefotografeerd vanuit het Bossche Broek. In de skyline de beroemde Sint-Janskathedraal. Het Bossche Broek een stukje natuurgebied ten zuidoosten van 's-Hertogenbosch. Een van de weinige natuurgebieden dichtbij het centrum van de stad.
Bossche Broek vind je in de categorieën Fotografie.
Jacq Christiaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacq Christiaan

Hallo, leuk dat je mijn shop bezoekt. Ik ben Jacq, geboren en getogen in Amsterdam en wonend in 's-Hertogenbosch. Autodidact. In 1995 begonnen met de fotografie als medium om de vele dingen, de sferen, die ik om mij heen zie en ervaar op creatieve wijze te kunnen uiten. Naast fotografiekunst heb ik mij ook gericht op editing. Ik richt mij op het maken van autonoom werk en werk in opdracht. Zie ook http://jacqchristiaan.exto.nl. Daar kun je je tevens aanmelden voor mijn nieuwsbrief.
Groet, Jacq.

Alle werken van Jacq Christiaan


Waarom je kiest voor Bossche Broek op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bossche Broek van Jacq Christiaan

Koop de foto Bossche Broek van Jacq Christiaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 47099
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.