Sint Jan Den Bosch

van Jacq Christiaan

- Werkcode: 49 699

Jacq Christiaan over Sint Jan Den Bosch

De Sint Janskathedraal te 's-Hertogenbosch oftewel kortweg 'de Sint Jan', zoals bij iedereen bekend. Een indrukwekkend monumentaal bouwwerk, de eeuwen getrotseerd en niet weg te denken in het stadsbeeld van 's-Hertogenbosch. Deze foto geeft een zicht op de Sint Jan vanuit het kleine straatje "de Boeren Mouw"'.
Sint Jan Den Bosch vind je in de categorieën 's-Hertogenbosch (Den Bosch), De Boeren Mouw, Fotografie, Kathedraal, Kerken, Saint John, Sint Jan Den Bosch, jacq christiaan en stadsbeeld.
Jacq Christiaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacq Christiaan

Hallo, leuk dat je mijn shop bezoekt. Ik ben Jacq, geboren en getogen in Amsterdam en wonend in 's-Hertogenbosch. Autodidact. In 1995 begonnen met de fotografie als medium om de vele dingen, de sferen, die ik om mij heen zie en ervaar op creatieve wijze te kunnen uiten. Naast fotografiekunst heb ik mij ook gericht op editing. Ik richt mij op het maken van autonoom werk en werk in opdracht. Zie ook http://jacqchristiaan.exto.nl. Daar kun je je tevens aanmelden voor mijn nieuwsbrief.
Groet, Jacq.

Alle werken van Jacq Christiaan


Waarom je kiest voor Sint Jan Den Bosch als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sint Jan Den Bosch van Jacq Christiaan

Koop de foto Sint Jan Den Bosch van Jacq Christiaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 49 699
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
193,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden