Buddha met olifanten

van Anouschka Hendriks

- Werkcode: 168 227

Anouschka Hendriks over Buddha met olifanten

Deze Buddha heb ik gefotografeerd in Thailand, evenals de olifanten. Deze olifanten waren uitgesneden uit hout. Er zijn diverse foto's samengevoegd om tot dit beeld te komen.
Buddha met olifanten vind je in de categorieën Afbeelding, Beeld (optica), Beeldende kunst, Beeldhouwkunst, Bewerking, Bezienswaardigheid, Buddha, Contemporary, Decoratie, Digitale Kunst, Fotografie, Grijs, Groen, Kunst, Kunst aan de muur, Modern, Monument historique, Muur, Muur (bouwsel), Olifant, Religie, Religieus, Rust, Rustpunt, Schilderijen, Symbool, Thailand, bidden, digitale bewerking, mooie foto voor aan de muur, muurdecoratie en wanddecoratie.
Anouschka Hendriks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Even voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken van Anouschka Hendriks


Waarom je kiest voor Buddha met olifanten als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Buddha met olifanten van Anouschka Hendriks

Koop dit digital art werk Buddha met olifanten van Anouschka Hendriks als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 168 227
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden