Burning sky 4

Burning sky 4 van Toekie -Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 55271

Burning sky 4 van Toekie -Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Burning sky

Dit kunstwerk is gemaakt door Eric Meeder van Toekie-art.
Toekie-art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreëerd door de inmiddels internationaal bekende kunstenaar, fotograaf en kledingontwerper Eric Meeder (werkend onder de naam Toekie).
Eric is volledig autodidact en heeft dus geen last van invloeden van andere stijlen. Hij gaat volledig los te werk zonder voor opgezet plan. Een idee is voldoende de rest volgt op het doek door zonder enige opgelegde regels volledig vrij uit te bewegen en te schilderen. Alle werken zijn met de hand gecreëerd met als graffiti en acryl verf maar vaak komen de schilderijen tot stand door middel van "gemengde technieken".

Zijn werken hangen bij privé verzamelaars en bedrijven in binnen en buitenland.

Via zijn website toekie-art.com kunt u nog meer werken van hem vinden.
De schilderijen zijn op afspraak te bekijken in onze galerie. Hier zijn ze ook te koop.

Over Toekie -Art

Toekie-Art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreëerd door de inmiddels internationaal bekende kunstenaar, fotograaf en kledingontwerper Eric Meeder (werkend onder de naam Toekie). Meer info en meer kunstwerken staan op https://www.toekie-art.com. Hier kunt u ook contact met mij opnemen.

Alle werken