CHICAGO North Michigan Avenue

van Melanie Viola

- Werkcode: 271 981

Melanie Viola over CHICAGO North Michigan Avenue

Chicago is een stad aan de zuidwestelijke oever van Lake Michigan in Illinois / USA. Drukke straat scène op North Michigan Avenue.
CHICAGO North Michigan Avenue vind je in de categorieën Architectuur, Auto's, Chicago, Fotografie, Magnificent Mile, Noord Amerika, Steden, Toeristische attractie, Transport, Urban / Street, Weg en Zwart-wit.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor CHICAGO North Michigan Avenue als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

CHICAGO North Michigan Avenue van Melanie Viola

Koop de foto CHICAGO North Michigan Avenue van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 271 981
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden