Caramel

van treechild .

- Werkcode: 986 285

treechild . over Caramel

Decoratieve kunst
Caramel vind je in de categorieën Beige, Bruin, Decoratieve kunst, Digitale Kunst, Illustraties, Karamel, Kunst, Linien, Minimalisme, Penseel, Schilderijen, Slaapkamer en treechild.
treechild . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door treechild .

Treechild heet eigenlijk Nina en woont als freelance kunstenares met haar gezin in Nederland. Nina is geboren in Berlijn, in de creatieve wereld: Haar vader nam haar al op jonge leeftijd mee naar zijn eigen vernissages en tentoonstellingen. Als klassieke autodidact leerde Nina zichzelf tekenen en fotograferen voordat haar illustraties werden ontdekt en zij werkte voor gerenommeerde opdrachtgevers als Tchibo of Mercedes. Of het nu gemaakt is met een tablet, camera of penseel en waterverf: Nina's werken zijn vaak kleurrijk, nemen bijzondere standpunten in en weerspiegelen haar nieuwsgierigheid.

Alle werken van treechild .


Meer weten over treechild .?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Caramel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Caramel van treechild .

Koop de illustratie Caramel van treechild . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 986 285
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden