Caspar David Friedrich. Rotsachtig landschap in de Elbe zandsteen bergen

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 781

Over Caspar David Friedrich. Rotsachtig landschap in de Elbe zandsteen bergen

Caspar David Friedrich. Rotsachtig landschap in de Elbe zandsteen bergen

Caspar David Friedrich (Greifswald, 5 september 1774 – Dresden, 7 mei 1840) was een Duits schilder en tekenaar uit de periode van de romantiek. In 1798 ging hij naar Dresden en daar verbleef hij zijn hele leven. Hij was bevriend met Goethe en Novalis. Friedrich en zijn vriend Philipp Otto Runge hebben onbewust voor een vernieuwing in de beeldende kunst gezorgd. Friedrich was gefascineerd door het mystieke en had belangstelling voor het raadsel van het leven. Hij gaf het landschap een ziel en maakte de natuur tot klankbord van menselijke gevoelens.
Caspar David Friedrich. Rotsachtig landschap in de Elbe zandsteen bergen vind je in de categorieën Caspar David Friedrich, Caspar David Friedrich, Duitsland, Kunst, Kunstgeschiedenis, Landschappen, Oude Meesters, Romantiek stroming, Rots en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Caspar David Friedrich. Rotsachtig landschap in de Elbe zandsteen bergen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Caspar David Friedrich. Rotsachtig landschap in de Elbe zandsteen bergen uit de oude meesters collectie

Koop Caspar David Friedrich. Rotsachtig landschap in de Elbe zandsteen bergen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 781
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden