Castello di fantasia

van Truus Nijland

- Werkcode: 255 063

Truus Nijland over Castello di fantasia

Een verlaten kasteel midden in de bossen van Italië. Het gebouw is in Moorse stijl gebouwd in 1605 en werd gerestaureerd tussen 1853 en 1889.
Koning Umberto van Italie, heeft hier in 1878 een nacht doorgebracht. Na de oorlog is het kasteel ingericht als hotel, kennelijk zonder succes. Ondanks een veiling en een aantal restauraties is het kasteel niet verkocht en staat het leeg en verlaten sinds 1999. Meer informatie kon ik hier helaas van vinden.

Het kasteel is van buiten erg robuust, en je zou niet verwachten dat de binnenkant een sprookje is. Elke ruimte is weer anders van kleur en vorm, van
mooie grijs/beige en bruine tinten tot felle paars/blauwe ruimtes. Een lust voor het oog.
Castello di fantasia vind je in de categorieën Bruin, Fotografie, Gang (bouw), Goud, Italië, Kastelen, Kleuren, Mozaïek, Oranje, Plafond (bouw), Sprookjes en kleurig.
Truus Nijland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Truus Nijland

Truus Nijland is een gepassioneerde fotograaf die een voorliefde heeft voor verlaten gebouwen zoals kastelen, kloosters, kerken en industriële locaties. Met haar foto's heeft ze regelmatig geëxposeerd op diverse locaties in Nederland.

Maar je kunt haar ook steeds meer vinden op een strand of in een stad. Als je door haar albums bladert, vind je zowel schilderachtige natuurfoto’s maar ook creatieve en artistieke foto’s.

Alle werken van Truus Nijland


Meer weten over Truus Nijland?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Castello di fantasia op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Castello di fantasia van Truus Nijland

Koop de foto Castello di fantasia van Truus Nijland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 255 063
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden