Centraal station Antwerpen

van Raoul Suermondt

- Werkcode: 270 208

Raoul Suermondt over Centraal station Antwerpen

Digitale montage van een gietijzeren raam in het Centraal Station van Antwerpen. Gefotografeerd met Hasselblad 6x6 camera.
Centraal station Antwerpen vind je in de categorieën 19e eeuw, Abstract, Antwerpen, Architectuur, België, Digitale Kunst, Fotografie, Glas, Lijnperspectief, Structuur, Urban / Street en Zwart-wit.
Raoul Suermondt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Suermondt

Bijna 30 jaar lang heb ik als freelance architectuurfotograaf gewerkt voor architectenbureaus, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Op dit moment maak ik alleen nog vrijwerk en ben ik verder werkzaam buiten de fotografie. Mijn favorieten onderwerpen zijn (stads)landschappen, natuur, architectuurdetails en meer algemeen de mens in zijn omgeving.

Alle werken van Raoul Suermondt


Waarom je kiest voor Centraal station Antwerpen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Centraal station Antwerpen van Raoul Suermondt

Koop dit digital art werk Centraal station Antwerpen van Raoul Suermondt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270 208
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
180,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden