City Art Golden Gate Bridge Composing

van Melanie Viola

- Werkcode: 204 994

Melanie Viola over City Art Golden Gate Bridge Composing

De San Francisco Bay met uitzicht op de stad van de Golden Gate Bridge, de beroemde bezienswaardigheid van San Francisco. De verlichte brug is gefotografeerd hier net na zonsondergang. Een van de pijlers kan worden gezien als een detail in de dubbele belichting met de skyline van de stad. Een decoratief kunstwerk met moderne accenten.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor City Art Golden Gate Bridge Composing als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

City Art Golden Gate Bridge Composing van Melanie Viola

Koop dit digital art werk City Art Golden Gate Bridge Composing van Melanie Viola als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 204 994
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden