Close-up Meeuw

Close-up Meeuw van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74675

Close-up Meeuw van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze meeuw zat lekker van de zon te genieten op de late namiddag op het strand van Zoutelande, Zeeland (NL). Hier heb ik gekozen voor een bijna beeldvullende close-up waardoor er veel details in het verendek zichtbaar is, te zien is hoe de meeuw zijn toevlucht had gezocht op een golfbreker , de zee wazig maar nog herkenbaar achter hem wat een rustig beeld oplevert. Veelal zijn het de witte meeuwen die aan de kust zich laten zien, in dit geval betreft het een pontische meeuw, wit met bruine tinten. De zon valt dusdanig op de kop van de meeuw dat deze mooi en helder belicht is, wederom een mooi en rustgevend beeld.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken