Cold Moring Kinderdijk

Cold Moring Kinderdijk van Arnoud van de Weerd

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Cold Moring Kinderdijk

van Arnoud van de Weerd

Cold Moring Kinderdijk van Arnoud van de Weerd

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391075
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto gemaakt tijdens een winterse zonsopkomst op wereld erfgoed Kinderdijk. De vrieskou zorgde voor een mooie laag rijp op de beplanting en wat nevel boven de weilanden. Dit vormt een mooi contrast met de warme pasteltinten van de opkomende zon.

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Arnoud van de Weerd profielfotoMijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken