DE ALLEEN MAN

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

van db Waterman

- Werkcode: 66 208

db Waterman over DE ALLEEN MAN

Schilderij met acryl op linnen uit de serie 'De Venten'. De 'Venten' gaat over mannen in hun typische kantooruniformen, regenjassen en hoeden die aan anderen altijd de ervaring geven buitenstaanders te zijn. Raadselachtig verzamelen zij zich op de meest onverwachte plaatsen, waarbij zij altijd bezig lijken te zijn met totaal tegenstrijdige zaken.
DE ALLEEN MAN vind je in de categorieën Alleen op de wereld, Alleenstaande, Blauw, Canvas (materiaal), Collage, Contemporary, Eenzaamheid, Expressionisme, Geel, Grijs, Groen, Hoed, Illustraties, Leunen, Lichtval, Linnen, Mannen, Mensen, Modern, Modern Chic, Muur (bouwsel), Oker (rivier), Oude Meester stijlen, Popart, Regenjas, Schilderijen, Straat (verharde weg), Surrealisme, Tekeningen, Urban / Street en Woonstijl Vintage.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor DE ALLEEN MAN als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

DE ALLEEN MAN van db Waterman

Koop de illustratie DE ALLEEN MAN van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur
Werkcode: 66 208
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
197,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden