Shop nu met 10% korting Nog 16 uur geldig!

Dame in gele jurk omringd met bloemen, naar het werk van Max Kurzweil

van MadameRuiz

- Werkcode: 974992

MadameRuiz over Dame in gele jurk omringd met bloemen, naar het werk van Max Kurzweil

Dame im Gelben Kleid

Max Kurzweil was een Oostenrijkse kunstschilder en graficus in de stijl van de Jugendstil. Dit schilderij betreft een digitale beeldbewerking waarin de harde verzadigde kleuren van het origineel zijn verzacht tot pastel tinten en zijn gecombineerd met natuurlijke bloemmotieven zoals we dat kennen vanuit de Jugendstil. Een creatieve draai aan een bekend kunstwerk van een oude meester.

Een mooie vrouw in een vrolijke, gele jurk, is neergestreken op een Jugendstil bank met vele bloemen. Ze heeft haar jurk mooi over de bank gedrapeerd en haar armen strekken zich naar beide kanten uit, waardoor deze vrouw een zeer zelfverzekerde houding uitstraalt. Haar armen, jurk en de bank benadrukken allen het horizontale karakter van dit schilderij, waardoor het net lijkt alsof dit schilderij in 3 vlakken is opgedeeld. Belangrijke kleuren in dit schilderij zijn pastelkleuren in de tinten oud roze, vrolijk geel, blauw en groen.

Door het kleurrijke van dit schilderij in combinatie met de bloemetjes en de vrolijke jurk, zal het op romantische wijze sfeer geven aan jouw interieur.

categorie: Nieuwe Meesters, Jugendstil, vrouwenportret

Max Kurzweil (Künstler), Dame in Gelb, 1899, Wien Museum Inv.-Nr. 117376, CC BY 4.0, Foto: Birgit und Peter Kainz, Wien Museum (https://sammlung.wienmuseum.at/objekt/200675/)
Dame in gele jurk omringd met bloemen, naar het werk van Max Kurzweil vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Digital Art, Geel, Horizontaal, Jugendstil, Max Kurzweil, Nieuwe Meesters, Oude meesters, Pastel, Roze, Schilderijen, dame in geel en kurzweil.
MadameRuiz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MadameRuiz

Ik ben MadameRuiz, en ben kunstenares van beroep. Ik hoop jou te mogen verblijden met mijn werk. Hier in mijn profiel, of bij jou aan de muur :) Allebei leuk! Laat je me weten wat je van mijn werk vindt? Ik vind het leuk om met jou in contact te komen. Ook wanneer je een werk van mij in huis hebt ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar het eindresultaat in jouw interieur.

Ik hou enorm veel van alles wat met kunst, cultuur en creativiteit te maken heeft. Ervaren, creëren, doceren en communiceren. Via taal, beeld, non-verbaal en via de muzikale stem.

Ik ben bekend geworden met mijn inkt portretten in opdracht. Mijn werk was voor het eerst voor een groot publiek te zien in het programma VTWonen Weer verliefd op je huis (februari 2021). Ik maak veel inkt portretten van én voor particulieren; van zwangerschapsportretten, huwelijksportretten, kindportretten, liefdesportretten en familieportretten tot portretten van huisdieren zoals honden, katten, paarden en vogels.

In mijn shop op werk aan de muur kun je mijn Digital Art bestellen. Omdat ik normaal gesproken vrijwel enkel in opdracht werk, is mijn autonome kunst via Digital Art echt een heerlijke experimentele uitlaatklep. Dit betekent dus ook dat ik lekker blijf experimenteren met schildertechnieken en collagetechnieken middels Photoshop. Mijn inspiratie haal ik uit mensen en dieren, maar ook bloemen vind ik erg mooi en vrolijk. Ik ben vooral geïnspireerd door het lichaam en gelaat van de vrouw, dus deze zal je in veelvo

Alle werken van MadameRuiz


Klantbeoordelingen van Dame in gele jurk omringd met bloemen, naar het werk van Max Kurzweil 4.5 / 5 (1 beoordeling)

Sonja
4.5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Ik geniet elke dag van mijn aankoop!
Het kunstwerk op canvas geprint en met goudkleurige omlijsting is van een uitstekende kwaliteit. Vakkundig gemaakt, zeer zorgvuldig verpakt, goede communicatie. Ik ben al aan het sparen voor het volgende kunstwerk!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Dame in gele jurk omringd met bloemen, naar het werk van Max Kurzweil op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dame in gele jurk omringd met bloemen, naar het werk van Max Kurzweil van MadameRuiz

Koop dit digital art werk Dame in gele jurk omringd met bloemen, naar het werk van Max Kurzweil van MadameRuiz als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 974992

Shop nu met 10% korting
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 92 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.