Dancing on the stairs

van Barbara van Druten

- Werkcode: 347 625

Barbara van Druten over Dancing on the stairs

Serie van vijf, surrealistisch werk, destijds ontworpen ten behoeve van leegstand.
Dancing on the stairs vind je in de categorieën Collage, Dans, Digitale Kunst, Illustraties, Oranje, Surrealisme, Trappen en ruimtes.
Barbara van Druten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara van Druten

! De getoonde ARTvertisements zijn ontwerpen afkomstig uit projecten in de openbare ruimte en waren van tijdelijke aard, daarom worden deze ontwerpen bij uitzondering via deze website in gelimiteerde oplage aangeboden !

Barbara van Druten is in 1999 afgestudeerd aan de Academie voor de Beeldende Kunsten in Maastricht in Visuele Communicatie. Ze heeft tevens illustratieve vormgeving gestudeerd aan de VSUP, Academy of Arts, Architecture and Design in Praag, Tsjechië. Nadat Barbara een tijdje in Londen en in Cambridge woonde en werkte, is zij teruggekeerd in Leiden en is zij zich gaan richten op illustratieve vormgeving. In haar beginperiode heeft zij internationaal geëxposeerd, waarmee ze allerlei publicaties behaalde. Later is zij zich met haar digitale collages gaan specialiseren in 'ARTvertisements'.


ARTvertisements (advertisements en art) is een innovatief medium waarin esthetiek, informatie en commercie samenkomen door middel van op maat gemaakte digitale collages in combinatie met interieur. ARTvertisements kunnen (city)marketing, (evironmental) branding, productplacements, routing, QR-codes, educatie en (familie)geschiedenis bevatten. ARTvertisements worden ingezet ten behoeve van zowel zakelijke als particuliere interieurs, stadsverfraaiing, leegstand en bouwprojecten.

ARTvertisements bestaat uit het duo Barbara van Druten (kunstenaar/creative director) en Niki Koutouras (commercial director).

Alle werken van Barbara van Druten


Waarom je kiest voor Dancing on the stairs op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dancing on the stairs van Barbara van Druten

Koop de illustratie Dancing on the stairs van Barbara van Druten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 625
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
279,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden