Somewhere out there

van Barbara van Druten

- Werkcode: 347 620

Barbara van Druten over Somewhere out there

Destijds gemaakt t.b.v. renovatie in Leiden. Er is ook een Leids huis in verwerkt. Dromerig, surrealistisch beeld.
Somewhere out there vind je in de categorieën Art Nouveau, Collage, Digitale Kunst, Fantasie, Illustraties, Leiden, Slaapkamer, Steden, Surrealisme, Vissen, Water en Zeedieren.
Barbara van Druten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara van Druten

! De getoonde ARTvertisements zijn ontwerpen afkomstig uit projecten in de openbare ruimte en waren van tijdelijke aard, daarom worden deze ontwerpen bij uitzondering via deze website in gelimiteerde oplage aangeboden !

Barbara van Druten is in 1999 afgestudeerd aan de Academie voor de Beeldende Kunsten in Maastricht in Visuele Communicatie. Ze heeft tevens illustratieve vormgeving gestudeerd aan de VSUP, Academy of Arts, Architecture and Design in Praag, Tsjechië. Nadat Barbara een tijdje in Londen en in Cambridge woonde en werkte, is zij teruggekeerd in Leiden en is zij zich gaan richten op illustratieve vormgeving. In haar beginperiode heeft zij internationaal geëxposeerd, waarmee ze allerlei publicaties behaalde. Later is zij zich met haar digitale collages gaan specialiseren in 'ARTvertisements'.


ARTvertisements (advertisements en art) is een innovatief medium waarin esthetiek, informatie en commercie samenkomen door middel van op maat gemaakte digitale collages in combinatie met interieur. ARTvertisements kunnen (city)marketing, (evironmental) branding, productplacements, routing, QR-codes, educatie en (familie)geschiedenis bevatten. ARTvertisements worden ingezet ten behoeve van zowel zakelijke als particuliere interieurs, stadsverfraaiing, leegstand en bouwprojecten.

ARTvertisements bestaat uit het duo Barbara van Druten (kunstenaar/creative director) en Niki Koutouras (commercial director).

Alle werken van Barbara van Druten


Waarom je kiest voor Somewhere out there als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Somewhere out there van Barbara van Druten

Koop de illustratie Somewhere out there van Barbara van Druten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 620
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
232,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden