Dancing

van Carla Mesken-Dijkhoff

- Werkcode: 134966

Carla Mesken-Dijkhoff over Dancing

Dancing
De wind blaast ze weg en ik probeer ze te vangen door gebruik te maken van de juiste compositie en kleurgebruik.
Dancing vind je in de categorieën Bruin, Buitendoek, Fotografie, Macrofotografie, Minimalisme, Modern, Veer, Veertjes, Zwart-wit, bruin kleur, detail, detailfotografie en dromerig.
Carla Mesken-Dijkhoff profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carla Mesken-Dijkhoff

WELKOM in mijn shop.Mijn naam is Carla Mesken. Sinds 2005 ben ik een enthousiaste fotografe en mijn grote passie is macro- en detail fotografie. Veel van mijn ideeën ontstaan tijdens het fotograferen. In veel gevallen zoek ik van te voren een onderwerp uit. Dit kan zijn een veertje, een vork of zelfs druppels. Maar niet alleen de alledaagse dingen fotografeer ik, ook in de natuur kun je me vinden. Terwijl ik door de lens van mijn fototoestel kijk ontstaan mijn foto's, door te spelen met compositie, licht en kleuren. Zoals je kunt zien in mijn shop, levert dit soms bijzondere creaties op. Ik probeer mijn eigen stijl te creëren. Kijk ook eens op mijn instagram account voor meer ideeën . Veel plezier bij het bekijken van mijn foto's en... wie weet wordt MIJN STIJL...JOUW STIJL.

Alle werken van Carla Mesken-Dijkhoff


Meer weten over Carla Mesken-Dijkhoff?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Dancing op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dancing van Carla Mesken-Dijkhoff

Koop de foto Dancing van Carla Mesken-Dijkhoff op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 134966
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.