De Sextener Rotwand in de Dolomieten in Italië - 1

van Tux Photography

- Werkcode: 338 445

Tux Photography over De Sextener Rotwand in de Dolomieten in Italië - 1

De Sextener Rotwand in de Dolomieten in Italië.

Deze foto is gemaakt in het gebied van de Drei Zinnen in de Dolomieten (Italië). De wandeling die ik maakte in het gebied van de Sextener Rotwand heeft veel indruk op me gemaakt.
De Sextener Rotwand in de Dolomieten in Italië - 1 vind je in de categorieën Bergen, Dolomieten, Fotografie, Italië, Kreuzbergpas, Landen & Reizen, Landschappen, Landschapsfotografie, Panoramafotografie, Sexten en Wolken.
Tux Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken van Tux Photography


Meer weten over Tux Photography?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Sextener Rotwand in de Dolomieten in Italië - 1 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Sextener Rotwand in de Dolomieten in Italië - 1 van Tux Photography

Koop de foto De Sextener Rotwand in de Dolomieten in Italië - 1 van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338 445
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden