De Swalm panorama

De Swalm panorama van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Swalm panorama van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 116310
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167 gratis verzending!

Omschrijving

Het riviertje de Swalm in Swalmen in Limburg is een prachtige plek, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Omgevallen (of door bevers bewust omgeknaagde) bomen worden met rust gelaten zodat de natuur deze op hun eigen manier kan verwerken in de kringloop van het leven.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 200 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat.

Alle werken