De Trap van het Paleis

van Perry Wiertz

- Werkcode: 305 960

Perry Wiertz over De Trap van het Paleis

Het oude paleis zouden omwonende zeggen. Voor mij kippenvel, want oud of niet, indrukwekkend is het zeker. Het machtige en kolossale trappenhuis mag er dan ook zeker wezen. Je voelt je een dwerg als je de traptreden betreedt. Zoveel kunst en detail, zou iemand dat tegenwoordig nog kunnen maken?
De Trap van het Paleis vind je in de categorieën Antiek, Architectuur, De Houtwerker, Fotografie, Gang (bouw), Glas, Kunst, Paleis, Trappen, Urban / Street, Verlaten plekken en Zuil (bouwkunde).
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Trap van het Paleis als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Trap van het Paleis van Perry Wiertz

Koop de foto De Trap van het Paleis van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305 960
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden