Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 4 uur geldig!

Gang met Kleur en Diepte

van Perry Wiertz

- Werkcode: 331 255

Perry Wiertz over Gang met Kleur en Diepte

Een van de mooiste plekken waar je een Urban fotograaf heen kunt sturen. Dit oude Italiaanse ziekenhuis is tegenwoordig echt verleden tijd. Delen zijn ingestort en gesloopt. Een uniek stukje architectuur.
Gang met Kleur en Diepte vind je in de categorieën Architectuur, Contrast, Decoratie, Deuren, Diepteperceptie, Entree, Fotografie, Gang (bouw), Glas, Italië, Urban / Street, Verlaten plekken en Ziekenhuis.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Gang met Kleur en Diepte als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Gang met Kleur en Diepte van Perry Wiertz

Koop de foto Gang met Kleur en Diepte van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 331 255

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
229,-206,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.