De Witte Molen, Haren/Glimmen

van Ton Drijfhamer

- Werkcode: 381 158

Ton Drijfhamer over De Witte Molen, Haren/Glimmen

Deze molen wordt vermoedelijk het meest gezien vanuit auto's die over de A28 van en naar Groningen razen. Maar als je iets meer tijd neemt dan zie je pas goed in wat voor mooi gebied deze molen staat.
Deze foto maakte ik op maandagavond18 juni 2018, op bijna de langste avond van het jaar. Ruim voor de zonsondergang maar met al erg mooi strijklicht over de molen en een openbrekende wolkenlucht. Het maakte een gewone maandagavond toch weer iets bijzonders.
De Witte Molen, Haren/Glimmen vind je in de categorieën Boerderij, De Witte Molen (Glimmen), Fotografie, Glimmen (dorp), Haren (Groningen), Landschappen, Molens, Noord-Nederland, Noord-Willemskanaal en strijklicht.
Ton Drijfhamer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken van Ton Drijfhamer


Waarom je kiest voor De Witte Molen, Haren/Glimmen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Witte Molen, Haren/Glimmen van Ton Drijfhamer

Koop de foto De Witte Molen, Haren/Glimmen van Ton Drijfhamer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381 158
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden