De Witte Molen, Haren/Glimmen

De Witte Molen, Haren/Glimmen van Ton Drijfhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Witte Molen, Haren/Glimmen van Ton Drijfhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381158
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Deze molen wordt vermoedelijk het meest gezien vanuit auto's die over de A28 van en naar Groningen razen. Maar als je iets meer tijd neemt dan zie je pas goed in wat voor mooi gebied deze molen staat.
Deze foto maakte ik op maandagavond18 juni 2018, op bijna de langste avond van het jaar. Ruim voor de zonsondergang maar met al erg mooi strijklicht over de molen en een openbrekende wolkenlucht. Het maakte een gewone maandagavond toch weer iets bijzonders.

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

Ton Drijfhamer profielfoto"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken