De dubbele eiffeltoren

van Melanie Viola

- Werkcode: 205 631

Melanie Viola over De dubbele eiffeltoren

De eiffeltoren is een symbool van de franse hoofdstad Parijs en is wereldwijd bekend als een Symbool voor het geheel van Frankrijk. Een klassieke double-blootstelling van de toren zorgt voor een gedetailleerde weergave van de architectonische details.
De dubbele eiffeltoren vind je in de categorieën Collage, Digitale Kunst, Eiffeltoren, Europa, Fotografie, Frankrijk, Geschiedenis, Modern, Oriëntatiepunt, Parijs, Toeristische attractie, Toren (bouwwerk) en Urban / Street.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor De dubbele eiffeltoren als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De dubbele eiffeltoren van Melanie Viola

Koop dit digital art werk De dubbele eiffeltoren van Melanie Viola als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 205 631
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden