De geboorte van een roos

van Steven Dijkshoorn

- Werkcode: 784 324

Steven Dijkshoorn over De geboorte van een roos

De geboorte van een roos. Deze rozen (moeder en baby roos) zijn geboren in 207 en daarom zijn ze opgedroogd en en kijkt moeder roos naar beneden. En lijkt het net of ze naar beneden kijkt en trots is op iets.

De rode roos heb ik daarna in de handen van moeder roos gelegd. Hierdoor lijkt het een prachtig verhaal van de geboorte van een roos.

Maar is het uiteindelijk een prachtoge foto van twee rozen geworden die een aanvulling zijn als wanddecoratie op iedere muur. Zeer elegant en stijlvol,
De geboorte van een roos vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Digital Art, Fotografie, Geboorte (leven), Kunst, Macrofotografie, Minimalisme, Rood, Rozen, Schoonheid, Stilleven, Zwart-wit en moeder liefde.
Steven Dijkshoorn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steven Dijkshoorn

Mijn naam is Steven Dijkshoorn en maak al jaren met veel plezier foto's. Mijn focus heeft altijd gelegen bij urbex fotografie. Dit is het vastleggen van verlaten gebouwen waar je oorspronkelijk niet in mag, dus het is altijd een avontuur. Meer daarvan is te zien en te lezen op https://www.stevendijkshoorn.nl en natuurlijk kan je me daar ook bereiken.

Maar de tijd staat niet stil en mijn ontwikkeling ook niet. Er zijn veel foto's te vinden van: Stillevens, Rotterdam, Schotland, Architectuur, Dieren en nog veel meer.

Veel succes in je zoektocht naar een mooie foto of behang bij jou aan de muur.

Steven Dijkshoorn

Alle werken van Steven Dijkshoorn


Waarom je kiest voor De geboorte van een roos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De geboorte van een roos van Steven Dijkshoorn

Koop dit digital art werk De geboorte van een roos van Steven Dijkshoorn als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784 324
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.