De grote controlekamer

De grote controlekamer van Perry Wiertz

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De grote controlekamer

van Perry Wiertz

De grote controlekamer van Perry Wiertz

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 277470
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Wat een luxe om in zo'n mooie industriële omgeving te mogen werken. De lichtkoepel is een sterk staaltje architectuur en brengt daarbij ook het mooiste licht binnen. Een controlekamer uit een verlaten gedeelte van een energiecentrale

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Perry Wiertz profielfotoVoor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken

Klantfoto's: De grote controlekamer van Perry Wiertz

Klantfoto: De grote controlekamer van Perry Wiertz, als print op doek