De oude BAVO

van Erik Reijnders

- Werkcode: 927 614

Erik Reijnders over De oude BAVO

De oude BAVO staat in het centrum van Haarlem aan de groottemarkt. deze Basikiek was ooit de zetel van de Bischop van Haarlem. de kerk die al op schilderijen uit de zestiende eeuw te zien was staat er nog altijd. Vele Haarlemmers kennen de anzichtkaarten van deze kerk. vaak lang bewaard en soms meerdere generaties in de famillie. Dit werk is daarop geinspireerd. hoewel de foto eind 2021 gemaakt is heeft hij een uiterlijk gekregen alsof hij jaren op de koffietafel heeft gelegen. er is op gemorst en het is weer schoongemaakt. Met dit werk probeer ik dan ook een rustieke sfeer op te roepen.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor De oude BAVO op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De oude BAVO van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk De oude BAVO van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 927 614
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.