De terugkomst in Amsterdam van de tweede expeditie naar Oost-Indië, Hendrik Cornelisz. Vroom

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 323 398

Over De terugkomst in Amsterdam van de tweede expeditie naar Oost-Indië, Hendrik Cornelisz. Vroom

In 1596 hadden de Nederlanders voor het eerst de Indonesische archipel bereikt. Maar vooral de tweede poging, in 1598, werd een groot commercieel succes. Zoals de inscriptie op de lijst zegt, werd bij die gelegenheid ‘den handel daer geplant’. De eerste stap voor het succes van de toekomstige VOC was gezet. Groot was de vreugde toen de volgeladen schepen in 1599 terugkeerden in de Amsterdamse haven.
De terugkomst in Amsterdam van de tweede expeditie naar Oost-Indië, Hendrik Cornelisz. Vroom vind je in de categorieën Amsterdam, Boten & Schepen, Hendrik Cornelisz. Vroom, Oceanen en zeeën, Oude meesters, Schilderijen, VOC, Zeeslag en Zeeslagen en zeegezichten.

Waarom je kiest voor De terugkomst in Amsterdam van de tweede expeditie naar Oost-Indië, Hendrik Cornelisz. Vroom als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De terugkomst in Amsterdam van de tweede expeditie naar Oost-Indië, Hendrik Cornelisz. Vroom uit de oude meesters collectie

Koop De terugkomst in Amsterdam van de tweede expeditie naar Oost-Indië, Hendrik Cornelisz. Vroom als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 398
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden