Dead vlei

Dead vlei van Antwan Janssen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Dead vlei van Antwan Janssen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 80470

Dead vlei van Antwan Janssen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Dead vlei van Antwan Janssen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In het westen van Namibië ligt de Namibwoestijn, de oudste woestijn ter wereld. De duinen hebben een opvallend rode kleur door de grote hoeveelheid ijzer in de grond. De woestijn bevat diverse valleien. De bekendste is de Dead Vlei, een vallei in de woestijn met daarin ook veel dode bomen. Vlakbij de Dead Vlei liggen de Hidden Vlei en de Sossusvlei. In het gebied rondom deze vleien kun je een aantal wandelingen maken over de duinen en door de valleien. De wandelingen zijn, door het mulle zand en de hoge temperaturen, behoorlijk zwaar maar wel fantastisch om te maken. De blik als je vanaf de top van de duinen over de omgeving kijkt en de witte kurkdroge vallei met de dode bomen daarin ziet is gewoon overweldigend.

Over Antwan Janssen

Antwan Janssen profielfotoIk ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken