Deadvlei Namibië

Deadvlei Namibië van Peter Moerman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 61650

Deadvlei Namibië van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De Dead Vlei (dode vallei) is een droog gevallen oase naast de Sossusvlei. Vele jaren geleden is deze vruchtbare vallei afgesneden van de watertoevoer doordat een duin de rivier afsneed. Sindsdien is het een uitgedroogde zoutpan met dode resten van de bomen die er ooit groeiden.

Over Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. Op zijn blog op de website https://www.petermoerman.nl doet hij regelmatig verslag van zijn activiteiten. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en regelmatig over fotografie te praten binnen de Fotogroep Zoetermeer waarvan hij lid is.

Alle werken