Decay hotel

Decay hotel van Truus Nijland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 253767

Decay hotel van Truus Nijland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 1 dag en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Ooit was dit een luxe en populair hotel in het zuiden van België waar toeristen zich graag lieten verwennen en een dansje konden maken in de grote balzaal. Het hotel is gebouwd in 1904 met als doel om toeristen naar het dorp te trekken, maar het staat nu ongeveer 10 jaar leeg en is is zo achteruit gegaan dat renoveren geen zin meer heeft. De vloeren liggen compleet open, het dak lekt en de schimmel slaat toe. Zo verschrikkelijk jammer om te zien hoe dit hotel zo aan zijn lot wordt overgelaten.

Over Truus Nijland

Mijn naam is Truus Nijland, geboren en woonachtig in Nederland. Ik ben amateur fotograaf met een passie voor vergeten plaatsen. Het vinden en het verkennen van oude verlaten gebouwen voordat ze worden gesloopt, vernield of gerenoveerd. Samen met mijn man Frans Nijland en andere vrienden bezoeken we veel landen zoals Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Italie, Duitsland en Polen.

Alle werken