Dennenbomen in het bos tijdens een mistige dag

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 328 813

Sjoerd van der Wal over Dennenbomen in het bos tijdens een mistige dag

Dennenbomen in het bos tijdens een mistige dag aan het begin van de winter in het Speulder- en Sprielderbos op de Veluwe in Gelderland. De grond is bedekt met varens en groene mos.
Dennenbomen in het bos tijdens een mistige dag vind je in de categorieën Bossen, Color image, Coniferous Tree, Dag, Diminishing Perspective, Ecosysteem, Fotografie, Gelderland, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Natuur en Weer, Speulder en Sprielderbos en Vossen.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Dennenbomen in het bos tijdens een mistige dag op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dennenbomen in het bos tijdens een mistige dag van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Dennenbomen in het bos tijdens een mistige dag van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 813
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden