Der Kleine Arbersee

van Klaartje Huijben

- Werkcode: 365 475

Klaartje Huijben over Der Kleine Arbersee

Der Kleiner Arbersee is één van de mooiste meren van Duitsland. Met drijvende eilanden en omringd door naaldbos tegen de berghellingen is het werkelijk een unieke en prachtige plek

Ik was er aan het eind van de zomer, 's ochtends vroeg, in alle stilte. Het was ik, de zonsopkomst en de serene rust van dit prachtige meer in de verder nog uitgestorven omgeving.
Der Kleine Arbersee vind je in de categorieën Beieren, Bergen, Bossen, Duitsland, Fotografie, Geel, Groen, Huis (woning), Kleiner Arbersee, Meren, Spiegelbeeld (reflectie), Zomer en Zonsopkomst.
Klaartje Huijben profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Klaartje Huijben

Gepassioneerd natuurfotograaf!Mijn liefde voor de natuur en fotografie komen samen in het vastleggen van de prachtige vormen en structuren, die overal te vinden zijn. Ik ben dan op zoek naar het bijzondere in het gewone, het unieke in het alledaagse. Dat zie ik in details van heel gewone dingen, die ik met de macrolens vang. Vaak vindt dit bij mij een weg naar zwartwit beelden met een ingetogen, wat melancholische sfeer. Naast deze detailbeelden hou ik ook erg van een mooi landschap.Leuk dat je mijn foto's komt bekijken. Als je meer wil zien, kijk dan ook eens op mijn Facebook of Instagram pagina.

Alle werken van Klaartje Huijben


Waarom je kiest voor Der Kleine Arbersee als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Der Kleine Arbersee van Klaartje Huijben

Koop de foto Der Kleine Arbersee van Klaartje Huijben op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365 475
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden