Der Kleine Arbersee

Der Kleine Arbersee van Klaartje Huijben

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Der Kleine Arbersee

van Klaartje Huijben

Der Kleine Arbersee van Klaartje Huijben

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365475
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 gratis verzending!

Omschrijving

Der Kleiner Arbersee is één van de mooiste meren van Duitsland. Met drijvende eilanden en omringd door naaldbos tegen de berghellingen is het werkelijk een unieke en prachtige plek

Ik was er aan het eind van de zomer, 's ochtends vroeg, in alle stilte. Het was ik, de zonsopkomst en de serene rust van dit prachtige meer in de verder nog uitgestorven omgeving.

Dit werk wordt aangeboden door Klaartje Huijben

Klaartje Huijben profielfotoGepassioneerd natuurfotograaf!Mijn liefde voor de natuur en fotografie komen samen in het vastleggen van de prachtige vormen en structuren, die overal te vinden zijn. Ik ben dan op zoek naar het bijzondere in het gewone, het unieke in het alledaagse. Dat zie ik in details van heel gewone dingen, die ik met de macrolens vang. Vaak vindt dit bij mij een weg naar zwartwit beelden met een ingetogen, wat melancholische sfeer. Naast deze detailbeelden hou ik ook erg van een mooi landschap.Leuk dat je mijn foto's komt bekijken. Als je meer wil zien, kijk dan ook eens op mijn Facebook of Instagram pagina.

Alle werken