Distel II

van Klaartje Huijben

- Werkcode: 365 590

Klaartje Huijben over Distel II

Een bos uitgebloeide distel-achtige planten: van een afstandje een massa pluis, van dichtbij een steeds veranderend landschap van lijnen, vormen en structeren. Prachtig onderwerp om te verkennen en met de macrolens eens bovenop te duiken.

Dit projectje heeft geleid tot een kleine serie van distelpluis close-ups.
Distel II vind je in de categorieën Bloemen, Fotografie, Macrofotografie, Natuur en Weer, Schoonheid, Structuur, Wachtkamer, Wit, Zomer, Zwart-wit en vorm.
Klaartje Huijben profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Klaartje Huijben

Gepassioneerd natuurfotograaf!Mijn liefde voor de natuur en fotografie komen samen in het vastleggen van de prachtige vormen en structuren, die overal te vinden zijn. Ik ben dan op zoek naar het bijzondere in het gewone, het unieke in het alledaagse. Dat zie ik in details van heel gewone dingen, die ik met de macrolens vang. Vaak vindt dit bij mij een weg naar zwartwit beelden met een ingetogen, wat melancholische sfeer. Naast deze detailbeelden hou ik ook erg van een mooi landschap.Leuk dat je mijn foto's komt bekijken. Als je meer wil zien, kijk dan ook eens op mijn Facebook of Instagram pagina.

Alle werken van Klaartje Huijben


Waarom je kiest voor Distel II als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Distel II van Klaartje Huijben

Koop de foto Distel II van Klaartje Huijben op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365 590
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden