Distel II

Distel II van Klaartje Huijben

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Distel II

van Klaartje Huijben

Distel II van Klaartje Huijben

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365590
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Een bos uitgebloeide distel-achtige planten: van een afstandje een massa pluis, van dichtbij een steeds veranderend landschap van lijnen, vormen en structeren. Prachtig onderwerp om te verkennen en met de macrolens eens bovenop te duiken.

Dit projectje heeft geleid tot een kleine serie van distelpluis close-ups.

Dit werk wordt aangeboden door Klaartje Huijben

Klaartje Huijben profielfotoGepassioneerd natuurfotograaf!Mijn liefde voor de natuur en fotografie komen samen in het vastleggen van de prachtige vormen en structuren, die overal te vinden zijn. Ik ben dan op zoek naar het bijzondere in het gewone, het unieke in het alledaagse. Dat zie ik in details van heel gewone dingen, die ik met de macrolens vang. Vaak vindt dit bij mij een weg naar zwartwit beelden met een ingetogen, wat melancholische sfeer. Naast deze detailbeelden hou ik ook erg van een mooi landschap.Leuk dat je mijn foto's komt bekijken. Als je meer wil zien, kijk dan ook eens op mijn Facebook of Instagram pagina.

Alle werken