Dodendans

Dodendans van Antwan Janssen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Dodendans van Antwan Janssen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 80680

Dodendans van Antwan Janssen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Dodendans van Antwan Janssen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Op het Sloveense platteland ligt, midden in het nietszeggende dorpje Hrastovlje, het meest bekende Christelijke gebouw van Slovenië, de heilige drie-eenheidskerk. Als we na wat zoeken bij de kerk aankomen blijkt deze gesloten te zijn. Maar geen probleem want we kunnen bij huisnummer 50 de sleutel halen staat op een, door de zon bijna onleesbaar geworden, briefje dat op de massieve houten deur is geplakt. Dat blijkt echter wel een probleem aangezien we nummer 50 niet kunnen vinden in de wirwar van huisjes. Dan maar even vragen bij een van de bewoners. Huisjes 50 blijkt aan de andere kant van het dorp te zijn maar geen probleem want we bellen mevrouw wel even of ze naar de kerk wil komen om de deur open te doen. Nu jullie hier toch zijn, lusten jullie misschien een glaasje zelf gemaakte wijn? Natuurlijk, zo?n gastvrijheid slaan we niet af. Na een heerlijk glas wijn en wat kletsen over het leven op het Sloveense platteland rijden we terug naar de kerk waar de deur ondertussen opgemaakt is door een aardige vrouw. Ze verontschuldigde zich dat ze al naar huis was gegaan maar er was vandaag, het is inmiddels 4 uur, nog niemand geweest. Van buiten is de kerk erg eenvoudig maar van binnen is het gehele interieur bedekt met schitterende fresco?s uit eind 15e eeuw. De vrouw vraagt in gebrekkig Engels waar we vandaan komen en haalt vervolgens een cassettebandje te voorschijn. Dit stopt ze in de cassetterecorder en in het Nederlands begint een stem te vertellen over de geschiedenis van de

Over Antwan Janssen

Antwan Janssen profielfotoIk ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken