Drenkelingenhuisje op de Vliehors

Drenkelingenhuisje op de Vliehors van Berend Pol

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Drenkelingenhuisje op de Vliehors

van Berend Pol

Drenkelingenhuisje op de Vliehors van Berend Pol

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 495923
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Midden op de Vliehors staat al meer dan een eeuw het drenkelingenhuisje. In vroeger dagen was het een vluchtplaats voor gestrande schipbreukelingen. Naast droge kleren, water en voedsel was er ook een telefoonverbinding met het Posthuys.
Thans is het drenkelingenhuisje in bezit van de Vliehors Expres en ingericht als juttersmuseum, hier vindt u een bonte verzameling zeewaardigheden en in 1997 is het Reddingshuisje officieel aangewezen als trouw locatie. Deze foto is gemaakt op 13 augustus 2019 na een storm met windkracht 9. Donkere regenwolken maakten het een ware foto belevenis.

Dit werk wordt aangeboden door Berend Pol

Berend Pol profielfotoMijn is Berend Pol en ben geboren in 1948. Vanaf mijn 16 levensjaar hou ik mij al bezig met fotografie. Soms een periode zeer intensief en dan weer even niet. Maar vanaf het digitale tijdperk in 2002 hou ik mij hoofdzakelijk bezig in de wandelfotografie. Ik woon in Harlingen aan de Waddenzee en zie dan ook de mooiste luchten voorbij komen. Graag deel ik dat met een ieder om daarvan te genieten. Heb dan ook een eigen website https://www.bpol.nl Waar zeer wandelingen en foto op staan. Neem gerust eens een kijkje. De mooiste foto's plaats ik hier bij werk op de Muur. Berend Pol.

Alle werken