Drie op een rij

van Raoul Baart

- Werkcode: 330 633

Raoul Baart over Drie op een rij

Prachtige tekeningen en kleuren in de rotsformaties op Spittal Beach in Northumberland, Engeland, bijna alsof je naar een miniatuur landschap zit te kijken..
Drie op een rij vind je in de categorieën Abstract, Engeland, Fotografie, Kleuren, Kust, Lijn, Rots (steen), Spittal (Northumberland), Stranden, Tekeningen, Textuur, Wachtkamer en lijnenspel.
Raoul Baart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Baart

Al heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken van Raoul Baart


Waarom je kiest voor Drie op een rij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Drie op een rij van Raoul Baart

Koop de foto Drie op een rij van Raoul Baart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 633
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden